Bert Visser treedt af als wethouder

Wethouder Bert Visser

Tot onze spijt heeft onze wethouder Bert Visser vorige week zijn ontslagbrief aangeboden aan de burgemeester. Dat vinden we als fractie PvdA-GroenLinks Voorst erg jammer, want wij staan volledig achter hem. Bert is een bevlogen en integer bestuurder met een groot hart voor onze mooie gemeente. Ook vanuit de samenleving horen we veel positieve berichten over zijn betrokkenheid en benaderbaarheid.

Helaas voelt Bert binnen de coalitie niet genoeg vertrouwen om zijn wethouderschap voort te zetten. Hij heeft hier persoonlijk veel last van. En hoe zeer wij het ook betreuren, wij snappen zijn besluit.

Onze fractie PvdA-GroenLinks staat achter het coalitie-akkoord en we willen onze punten daarin realiseren voor onze kiezers. Daarom zijn wij ons aan het beraden over hoe we hier mee verder gaan.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.